Ervaringen

Lees de ervaringen van mijn klanten

format_quote

Ik heb van oktober tot en met november 2018 het persoonlijke traject bij Worklife Blend gevolgd. Vooraf vond ik het best wel vaag. Maar ik was zo klaar met hoe het ging en hoe ik me voelde, dat ik toch ja heb gezegd. En ik vertrouwde Wendy.
En nu, na dit traject kan ik je zeggen dat het echt werkt! Het kost zo weinig inspanning. Je doet je ogen dicht en het gebeurt gewoon. Ik hoefde niet na te denken of steeds maar weer mijn shit te herhalen.

Het traject heeft me heel veel opgeleverd. Het voelt anders. Ik ben nog steeds degene die ik ben, maar ik ga er anders mee om. Wat binnenkomt, verwerk ik anders. Vroeger kon ik er weken mee zitten als een collega mij kritiek gaf of iets onaardigs zei. Nu denk ik: ‘dat is niet mijn pakkie-an, en weer doorrrrrr!’ Situaties waarbij ik mij vroeger klein voelde, daar merk ik nu dat ik rechtop sta. Die vrouw die zich klein voelde, dat ben ik niet meer.

Ik denk dat heel veel vrouwen rondlopen met issues en shit, terwijl dat niet hoeft. Alleen als je er niet echt klaar voor bent, dan moet je het niet doen. Want dan werkt het niet. Je moet ECHT willen veranderen. En je moet je durven blootgeven, je moet eerlijk zijn over wat je tegenhoudt. Ik vond dat vooraf best spannend en eng. Ik was niet overal trots op. Maar dat hoef je maar 1 keer te doen en daarna is het heel snel opgelost. Ik vond het de investering meer dan waard.’

format_quote

Mirjam Maurice

format_quote

Ik vroeg me vooraf af of aan die bedriegergevoelens nou echt iets te doen was.
Verder vond ik het best spannend om te starten. Ik wist dat ik persoonlijke en kwetsbare gedachtes en ervaringen moest delen en het was best een drempel om me daar voor open te zetten.

Uiteindelijk was mijn ervaring heel goed. Ik voelde me heel snel op mijn gemak bij Wendy. Ze is enthousiast en ze nam mij serieus. Ik heb me niet geremd gevoeld met dingen die ik deelde. De methodiek vond ik heel prettig. Je werkt met heel kleine en haalbare stapjes. Dat maakt het heel concreet. Ook vond ik het fijn om te weten waar mijn bedriegergevoelens vandaan kwamen. Dat maakte het makkelijker om die gevoelens te parkeren en weer door te gaan, in plaats van erin te blijven hangen.

Door het traject kwam ik nog meer achter waar ik goed in ben. Het mooiste resultaat is dat ik daardoor bij mijn huidige werkgever ben gaan vragen om de leukste baan. Dat had ik een half jaar geleden zeker niet gedaan. Ik vond het nog steeds spannend om te doen, maar ik liet me niet tegenhouden door mijn eigen gedachtes. En nog steeds schiet er weleens door mijn hoofd “Ze zien me aankomen. Voor hetzelfde geldt denken ze wat kom je doen meisje?!?”, maar daar ga ik nu gewoon doorheen en ik vraag het gewoon. Ik weet nu dat ook de omgeving en het vrouw zijn een rol speelt in hoe ik me voel en gedraag. Er zijn veel kwartjes gevallen. Ik kan alles beter plaatsen.

format_quote

Eva

format_quote

Wendy, dank je wel voor je inspiratie allereerst bij de Kracht on Tour bijeenkomst en vandaag tijdens de workshop. Je no nonsense aanpak past bij mij. Je geeft ruimte en veiligheid om je verhaal te doen. Fijn om bewust te zijn van wat je onderbewuste aan het doen is en wat je bewust kunt doen om daar verandering in te brengen. Nogmaals dank!
Na de workshop ben ik begonnen met het beklimmen van mijn trap naar mijn doel.

format_quote
Menu